Udruženje “Mala sirena”: Šta reći a ne zaplakati? Dok mi skupljamo donacije, neko uništava

“Šta reći a ne zaplakati? Obili nam magazu u novom objektu. Dok mi skupljamo donacije, neko uništava”, napisali su iz Udruženja Mala Sirena iz Zavidovića.

Mala sirena je udruženje roditelja djece sa poteškoćama u razvoju, osnovano prije nekoliko godina u Zavidovićima. U prostorijama Male sirene borave djeca sa poteškoćama u razvoju koji uz pomoć stručnih lica, te svojih vršnjaka uče nove vještine i stiču nova prijateljstva.

Rad udruženja uglavnom finansiraju pojedinci putem donacija, a od skromnog budžeta kojim raspolažu, osoblje se pobrine da djeca, pored svakodnevnih aktivnosti u učionicama, odu i na izlete, ekskurzije ili posjete drugim Udruženjima ovog tipa.

Udruženje Mala sirena svakodnevno se susreće sa brojnim izazovima, a mi njihov trud i rad možemo nagraditi i jednim telefonskim pozivom na broj 090292008 – Samo BH Telecom ili novčanim uplatama:

PAYPAL: faresirena@outlook.com

ZA UPLATE IZ BOSNE I HERCEGOVINE:1610000264040025 RAIFFEISEN BANKA

ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA:

BENEFICIARY BANK: RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA; SWIFT CODE: RZBABA2S; ADRESS: ZMAJA OD BOSNE BB SARAJEVO BIH; DETAILS OF BENEFICIARYY: IBAN CODE: BA391610000264040025; FULL BENEFICIARY NAME: UDRUZENJE MALA SIRENA ZAVIDOVICI; FULL BENEFICIARY ADRESS: ABDUL VEHABA ILHAMIJE BB

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79