Uhapšen lopov koji je iz crkve ukrao više stvari te ih prodao za 2.000 KM

Uhapšen lopov koji je iz crkve ukrao više stvari te ih prodao za 2.000 KM


Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka jučer su preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali  i  uhapsili  M. LJ. iz Banja Luke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“ i „Krađa“.

– Navedeno lice se sumnjiči da je dana 23.11.2022. godine, počinilo krivično djelo „Teška krađa“, na način da je iz prostorija vjerskog objekta otuđio dva mobilna telefona, medaljon, svete mošti u pozlaćenoj kutiji i ključeve ulaznih vrata, nakon čega je otuđene predmete prodao za novčani iznos od oko 2. 000 KM. Veći dio otuđenih predmeta je pronađen i biće vraćen oštećenom licu- saopćerno je iz PU Banja Luka.

Takođe, M.LJ. se sumnjiči da je 18.11.2022. godine, počinilo krivično djelo „Krađa“, na način da je iz otključanog priručnog magacina ugostiteljskog objekta u Banja Luci otuđio sedam boca raznog alkoholnog pića. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 830 KM.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija