Uhapšen Radoje Matković zbog nesreće u kojoj je život izgubio motociklista Dušan Kisa

Uhapšen Radoje Matković zbog nesreće u kojoj je život izgubio motociklista Dušan Kisa


Radoje Matković lišen je slobode zbog sumnje da je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći na putu Trebinje-Bileća, a u kojoj je stradao mladić, potvrđeno je iz trebinjskog Tužilaštva.

Kako nam je rečeno, Matković, koje je tvrdio da je njegova supruga bila za volanom auta, se trenutno nalazi u PU Trebinje.

Iz PU Trebinje nam je potvrđeno da je Matković lišen slobode, da su mu oduzeta dokumenta, kao i da će ujutru biti predat u nadležnosti OJT.

Iz Tužilaštva nam je potvrđeno da su ovo uspjeli dokazati uz pomoć DNK nalaza koji su bili na vještačenju.

Nakon što je vozilom hitne pomoći prebačen u trebinjsku Bolnicu, Kisa je dalje transportovan za Klinički centar Crne Gore u Podgoricu, gdje je i sinoć (srijeda veče) i preminuo.

Učesnik je brojnih takmičenja u izvornom pjevanju, u kome je, svjedoče njegovi sugrađani, uživao i dušom i tijelom, jer bi interpretirajući izvornu muziku i tijelom igrao u tim ritmovima, zbog svoga veselog duha je Ljubinje ostavio tužnijim i praznijim.

“Ovo je nova tragedija za naš mali gradić koji su prije nekih pola godine zauvijek napustila još dvojica mladih ljudi, Boži Lečić od 24 i Ivan Dangubić sa svega 22 godine, stradavši takođe u saobraćajnoj nesreći – na nesreću cijelog našeg grada kome je na ovakav način otišla ova mladost”, kazao je jedan Ljubinjac.

Na putevima u Hercegovini je, i pored svih policijskih apela, upozorenja, radara i patrol, u posljednjih nekoliko dana zabilježen povećan broj saobraćajnih nezgoda, pa policija još jednom svim učesnicima u saobraćaju savjetuje dodatan oprez, ali i izbjegavanje vožnje u najtoplijem dijelu dana.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija