Uhapšen sa oko 27 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, u saradnji sa Policijskom upravom Pirot, izveli su uspješnu operaciju u kojoj su zaplijenili značajnu količinu marihuane i uhapsili osumnjičenog.

Prema saopštenju iz MUP-a, akcija je izvedena na Graničnom prelazu Gradina, gdje je policijski tim pregledao vozilo kojim je upravljao osumnjičeni.

Tokom detaljne pretrage, pronađeni su specijalno izrađeni bunkerima u kojima su se nalazila 72 paketa sumnjive biljne materije, za koju se vjeruje da je marihuana. Ukupna zaplijenjena količina iznosila je oko 27,5 kilograma.

Osumnjičeni, identifikovan kao F. S. (23), odmah je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon hapšenja, osumnjičeni je prebačen na dalju obradu i zadržan u pritvoru do 48 sati. Očekuje se da će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, gdje će biti suočen sa krivičnom prijavom.ane.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79