Uhapšeni suci koje je Zdravko Mamić optužio za korupciju

Počela su jutros, kako neslužbeno doznaje Večernji list, uhićenja osječkih sudaca koje je Zdravko Mamić u ožujku prozvao za kriminal, među ostalim, primanje mita kako bi ga oslobodili u sudskom postupku za izvlačenje novca iz Dinama.

USKOK je još ranije potvrdio da istražuje osječke suce slijedom Mamićevih navoda, a nedavno je iskaz u BiH dao i sam Zdravko Mamić. O kojim sucima je točno riječ, nitko službeno ne želi reći kao ni potvrditi je li uopće akcija počela.

Navodno je riječ o najprozivanijim sucima, piše Večernji list.

Odvjetnik Darka Krušlina Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za 24 sata da je policija jutros oko 6 sati upala u dom njegova klijenta u Osijeku i da je u tijeku pretraga.

“Istina je, uhićen je rano jutros. U tijeku je pretres stana, a vjerojatno ce ga tijekom dana dovesti u Zagreb”, rekao je odvjetnik. Ne može potvrditi uhićenja ostale prozvane dvojice, ali kaže kako je čuo da je privedeno više ljudi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79