“Ukoliko Schmidt nastavi s provokacijama izlazimo iz institucija BiH”

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Staša Košarac rekao je da je lojanost Republici Srpskoj jedinstven stav svih predstavnika RS zaposlenih u Vijeću ministara BiH i agencijama, te da su svi spremni da napuste rad u institucijama BiH ukoliko “budu nastavljene provokacije Christiana Schmidta”..

Košarac je naglasio da je neupitna podrška politici Republike Srpske, te da su zaposleni u institucijama BiH koji dolaze iz Republike Srpske iskazali punu podršku institucijama RS-a.

“Sudski proces protiv predsjednika Republike Srspke Milorada Dodika svi su okvalifikovali kao politički”, istakao je Košarac u Istočnom Sarajevu nakon sastanka predstavnika Republike Srpske koji rade u institucijama BiH.

On je rekao da je uzrok svih problema u BiH Christian Schmidt, koji je, kako kaže, “nelegalno izabran”.

Košarac je naveo da je zaključak današnjeg sastanka da se slijedi politika Republike Srpske, te da se politika u institucijama BiH sprovodi onako kako je definisana u RS-u.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79