Ukrali mu bager u Zagrebu, pronašao ga na Braču kako kopa na gradilištu druge firme?!

Iako su lopovi pedantno demontirali GPS sustav s bagera vrijednog oko 100 tisuća eura, nisu predvidjeli da cijelu krađu snimaju kamere na gradilištu zagrebačke firme

Josipu Nikoliću, vlasniku zagrebačke građevinske tvrtke ‘Joning’, u nedjelju je u ranim jutarnjim satima nestao bager koji se nalazio na zagrebačkom gradilištu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Iako su lopovi pedantno demontirali GPS sustav s bagera vrijednog oko 100.000 eura, nije dugo trebalo da zagrebački poduzetnik otkrije gdje se točno nalazi njegov bager. Naime, bager je imao i pomoćni GPS uređaj.

Lopovi nisu predvidjeli ni da cijelu krađu snimaju kamere na gradilištu Nikolićeve firme. Tako je zagrebački poduzetnik utvrdio točnu lokaciju bagera – mjesto Milina na otoku Braču.

Poduzetnik je u četvrtak došao na Brač gdje ga je zatekao prizor koji nije očekivao. Njegov je bager uredno kopao na gradilištu druge firme.

Ubrzo je došla i policija, a bager je vraćen vlasniku. Vlasnik firme koja je izvodila radove pokušao se opravdati i objasniti Nikoliću kako je bager uzet u najam od izvjesnog Jakšića, na što zagrebački poduzetnik nije htio ulaziti u nikakve pregovore i razgovore.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79