Uništeno 119 automata i terminala za igre na sreću

Uništeno 119 automata i terminala za igre na sreću


U jednoj od najmasovnijih akcija uništavanja oduzetih predmeta u Republici Srpskoj, Republička uprava za igre na sreću je saopštila da je uništeno ukupno 119 predmeta korištenih za nelegalno priređivanje igara na sreću. Ova akcija predstavlja odgovor na ozbiljnu prijetnju ilegalnih aktivnosti u oblasti igara na sreću.

Prema informacijama iz saopštenja, Komisija za sprovođenje postupka za uništavanje oduzetih predmeta Republičke uprave za igre na sreću imala je ključnu ulogu u uništavanju 119 predmeta, koji su obuhvatali automate za igre na sreću, terminale za priređivanje elektronskih igara na sreću, kao i računarsku opremu korištenu za ilegalno priređivanje igara na sreću.

Ovi predmeti su privremeno oduzeti tokom inspekcijskih kontrola zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o igrama na sreću. Nakon okončavanja prekršajnih postupaka i na osnovu pravosnažnih prekršajnih naloga i rješenja nadležnih sudova, pristupljeno je njihovom uništavanju.

Ova akcija se dešava u kontekstu šireg angažmana Republičke uprave za igre na sreću u suzbijanju nelegalnih aktivnosti. U protekla dva mjeseca, Komisija je uništila ukupno 405 predmeta korištenih za nelegalno priređivanje igara na sreću.

U saopštenju se također pozivaju građani da prijave bilo kakva saznanja o nelegalnom priređivanju igara na sreću kako bi inspektori pravovremeno preduzeli mjere iz svoje nadležnosti.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija