Muškarac napravio incident u diskoteci, razbio aparat i mlin za kafu

U utorak u večernjim satima dogodio se incident u Novom Šeheru u kojem se nalazi diskoteka “Disco Club Fair Play”. Kako saznaje portal Crna-Hronika 28-godišnjak iz mjesta Lupoglava razbio aparat i mlin za kafu u vlasništvu navedenog ugostiteljskog objekta.

Incident je započeo tako što je 28-godišnji mladić prvo razbio navedeni aparat pa je napadnut od strane 25-godišnjeg muškarca iz Žepča.

Cijeli slučaj prijavljen je i MUP-u ZDK PS Žepče koji su odmah izašli na teren. Uskoro više informacija.

Dana 21.11.2023. godine u 23,50 sati dežurna služba Policijske stanice Žepče je obaviještena da je u ugostiteljskom objektu Disko Club “Fair Play” u Ponijevu od strane osobe N.K. (rođen 1995. godine) iz Lupoglava razbijen aparat i mlin za kafu, nakon čega je isti fizički napadnut od strane osobe S-L.P. ( rođen 1998. godine) iz Žepča.

Od strane istražitelja Policijske uprave Žepče izvršen je uviđaj uz upoznavanje dežurnog tužioca, dok policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja.

Kako saznaje portal Crna-Hronika trojica muškaraca ušli su u objekat iako imaju zabranu ulaska u isti. Vlasnik je sišao sa bine, i mirnim tonom upozorio muškarce da ne mogu biti u njegovom ugostiteljskom objektu. Nakon par upozorenja Nikola Keškić nije htio izaći iz diskoteke te je polupao caffer aparat i mlin za kafu zbog histerije što je morao napustiti objekat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79