Uzaludna potraga: Spasioci iz Foče i Goražda pretraživali Drinu u traganju za Draganom Tanaskovićem

Nestanak 30-godišnjeg Dragana Tanaskovića iz Čajniča izazvao je veliku zabrinutost u lokalnoj zajednici nakon što je posljednji put viđen u Foči.

Potraga za njim pokrenuta je prije dva dana na inicijativu Centra javne bezbjednosti Foča, ali do sada nije dala rezultate.

Tanasković je priveden u Policijsku stanicu Foča zbog sumnje na krivično djelo, no nakon što je pušten, nestao je. Snimci nadzornih kamera pokazuju da je bio u blizini mosta u Foči nakon puštanja iz pritvora, ali se nakon toga gubi svaki trag.

Specijalna policija iz Banjaluke, pripadnici Spasilačke službe Wolf iz Foče te članovi Kajakaškog kluba iz Goražda danas su pretraživali rijeku Drinu od Foče do Goražda u potrazi za Tanaskovićem, no bez rezultata.

Radoš Tanasković, Draganov stric, izražava zabrinutost i sumnju u okolnosti nestanka. Ističe kako je Dragan bio pošten mladić s planovima za budućnost te da nije bilo naznaka da ima ikakvih problema.

Porodica, prijatelji i lokalna zajednica izražavaju veliku zabrinutost i apeliraju na sve koji imaju bilo kakve informacije o nestanku Dragana Tanaskovića da se jave na broj telefona 065 469 960, ili da se jave nadležnim organima ili koriste besplatan broj telefona za prijavu informacija 122.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79