Užas u Zenici: Nermin ispred kladionice brutalno pretukao svoju djevojku

Užas u Zenici: Nermin ispred kladionice brutalno pretukao svoju djevojku


Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv Emić Nermina, rođenog 1971. godine u Zenici, jer je počinio krivično djelo Nasilničko ponašanje.

Prema optužnici, on je zbog ljubavnik problema brutalno pretukao G.Š., te je povrijedio, a na kraju se sam prijavio policiji.

Naime, sve se desilo 23. augusta prošle godine oko 20:45 sati u Zenici, u ulici Čire Truhelke.

Nermin se nalazio ispred kladionice, bio je u alkoholisanom stanju, te se prvo verbalno posvađao sa djevojkom, a onda ju je brutalno pretukao.

Prvo joj je zadao udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, usljed čega je G.Š. pala na tlo, a potom joj je zadao udarac nogom u predjelu stomaka.

Kada je vidio da je Š. ostala ležati na tlu istu je podigao i uveo u svoje vozilo, vozao na području grada Zenice, nakon čega je vratio na adresu gdje stanuje, a potom otišao u Policijsku stanicu Crkvice i prijavio se.

Osumnjičen je da je nasiljem i naročito drskim i bezobzirnim ponašanjem prema drugom ugrozio građanski mir, čime je počinio krivično djelo Nasilničko ponašanje.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija