Vatrogasci imaju pune ruke posla: Požari na području Neuma i Stoca i dalje aktivni

Prema najnovijim informacijama Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona, i dalje su aktivni požari na području općine Neum, i to na lokalitetima Dobri do, Gornje Hrasno i Zelenikovac, a stanovništvo i objekti trenutno nisu ugroženi.

U Stocu je također i dalje aktivan požar na potezu prema Gornjoj Dubokoj, od kuća je udaljen oko 200 metara, a ekipe su na terenu, priopćeno je iz Operativnog centra CZ HNK-a.

Borba s požarima na području općine Ravno trajala je sinoć sve do ponoći. Požar je prijetio naseljima Turkovići i Pećina, a trenutno je pod kontrolom i ne prijeti kućama i stanovništvu.

U Mostaru je u petak gorio napušteni hangar u naselju Rodoč, dok su u Čapljini tijekom jučerašnjeg dana gorjeli trava, nisko raslinje i smeće. Navedeni požari su ugašeni, stoji u priopćenju.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79