Vatrogasci padaju s nogu od umora: Vatra zahvatila i automobile

Vatrogasci padaju s nogu od umora: Vatra zahvatila i automobile


Jak vjetar otežava gašenje velikog požara koji je planuo u četvrtak oko 11 sati u mjestu Gornji Banovci kod Grebaštice u Šibensko-kninskoj županiji

Deset ljudi je moralo napustiti domove, 160 vatrogasca je na terenu. Uhvatilo je neke kuće, ali još ništa se ne zna jer smo skoncentrirani na novu frontu. Jedna riječ – apokalipsa!, kaže nam Tomislav Grabovac iz Donje Grebaštice.

Jak vjetar otežava gašenje velikog požara koji je planuo u četvrtak oko 11 sati u mjestu Gornji Banovci kod Grebaštice u Šibensko-kninskoj županiji. U požaru su izgorjeli i automobili.

 

– Apeliramo na sugrađane da svojim ponašanjem olakšaju posao dežurnim službama na terenu te da omoguće im neometan prolazak cestom ili drugim pristupnim putevima gdje je u tijeku požar. Neka uklone automobile i druge pokretnine koje im mogu smetati u gašenju požara te da se i sami udalje od vatre i ne dovode se u opasnost.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija