Velika tragedija pogodila Jajce: Na dan dženaze Selvedina, Elvira i Senada će biti proglašen Dan žalosti

Selvedin Crnac, Elvir Čagalj, Senad Poško

Povodom tragedije koja je zadesila općinu Jajce, telegram saučešća kolektivu „Struktura“, porodicama i prijateljima nesretno nastradalih sugrađana Senada Poške, Elvira Čagalja i Selvedina Crnca uputili su načelnik općine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Josip Topić.

“Jutros je osvanuo tužan dan za naš grad. S velikim bolom smo primili vijest o izgubljenim životima i tragediji koja je zadesila naš grad. Ostali smo bez tri naša sugrađanina, mlada, vrijedna i čestita radnika. U ovim teškim i tužnim trenucima suosjećamo u boli sa porodicama nesretno nastradalih, sa njihovim radnim kolegama i sa svim stanovnicima našeg grada.

Detalji tragedije: Zajedno radili, zajedno otišli u smrt. “Vraćali se nakon napornog radnog dana”

Porodicama naših nastradalih sugrađana, kolektivu „Struktura“ i prijateljima upućujemo izraze iskrenog saučešća i izražavamo nadu da ćete naći snage i hrabro i dostojanstveno savladati ove teške trenutke za sve građane Jajca.

Povrijeđenom radniku želimo brz i uspješan oporavak.

Na dan dženaze u Jajcu će biti proglašen Dan žalosti, stoji u telegramu saučešća kojeg potpisuje načelnik općine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Josip Topić.

Podsjetimo, u sinoćnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Mrkonjić Gradu poginuli su Senad Poško, Elvir Čagalj i Selvedin Crnac, a još jedna osoba je teško povrijeđena.

Ovo su Selvedin, Elvir i Senad, radnici koji su poginuli kod Mrkonjić Grada

Oni su se vraćali kući nakon radnog dana, a svi su bili radnici građevinske firme iz Jajca.

U nesreći je povrijeđen i Asim Kokić koji je prebačen na UKC Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79