Veliki problemi u saobraćaju: Zatvoreni dijelovi autocesta i magistrala

Veliki problemi u saobraćaju: Zatvoreni dijelovi autocesta i magistrala


Intenzivne snježne padavine i snažan orkanski vjetar izazivaju haos na cestamaj. Područja poput Hrvatskog zagorja, Međimurja, dijelova Zagreba i okolice, te Velike Gorice već su prekrivena snijegom. U gorju se očekuje do pola metra snijega. Dio autoceste D3, Gornje Jelenje-Kikovica, zatvoren je zbog vozila koja su neovlašteno ušla na dionicu.

Zbog olujnog vjetra zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, Paški most (DC106) i ŽC5217 Bruvno-Mazin. Samo su osobna vozila dopuštena na autocestama A6 i A7, te Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Zabrane su također postavljene za I. skupinu vozila na nekim državnim cestama, uključujući DC1, DC217, DC99, i LC58107. Orkanski vjetar također rezultira zabranama za određene skupine vozila na autocesti A7, Jadranskoj magistrali, DC27, i DC501. Zabrane uključuju autobuse na sprat, motocikle, vozila s priključnim vozilom, dostavna vozila, i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na mostu Krk na D102 zabranjen je saobraćaj za I. i II. skupinu vozila.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija