Veliki sukob u zatvoru, povrijeđeno 10 policajaca

Veliki sukob u zatvoru, povrijeđeno 10 policajaca


Deset policajaca povrijeđeno je u sukobu sa većom grupom zatvorenika u zatvoru “Idrizovo” kod Skoplja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Iz policije navode da je do obračuna došlo kada je grupa zatvorenika u najvećem makedonskom zatvoru rano jutros pokušala da spriječi policajce da obave pretres u poluotvrenom odjeljenju, za koji su imali sudski nalog.

Prilikom pretresa, izvršenog po nalogu Osnovnog krivičnog suda Skoplje, pronađena su 82 noža, četiri šiljka, droga, 63 mobilna telefona, te 71 punjač za telefon, precizira se u saopštenju.

U saopštenju je navedeno da se prilikom preduzimanja službenih dejstava okupila veća grupa zatvorenika koja je pružila aktivan otpor, ali su savladani.

“Pri tome je povrijeđeno 10 policajaca, a povrijeđeni su i neki od zatvorenika”, rekao je porparol MUP-a Sjeverne Makedonije Toni Angelovski i dodao da će poslije dokumentovanja slučaja biti podnijete odgovarajuće prijave.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija