Velikodušni Dino Merlin donirao šešir za Pomozi.ba

Sigurni smo da bi mnogi u svojoj kolekciji zanimljivih predmeta željeli imati i jedan koji pripada Dini Merlinu, jednoj od najvećih muzičkih zvijezda u BiH i na Balkanu, objavili su na stranici Pomozi.ba.

– Dino Merlin solo karijeru je započeo 1991. godine, a mnoge od njegovih pjesama smatraju se evergreenima i među najpoznatijim i najslušanijim su u regiji. Iza Dine Merlina stoje višemilionski tiraži, 11 studijskih albuma i veliki broj evropskih i svjetskih turneja.

Posljednji koncert na stadionu Koševo održao je 2015. godine gdje je bilo prisutno više od 70.000 gledatelja. Na tom koncertu je imao poseban outfit, kojeg je mijenjao nekoliko puta, ali ono što je bila konstanta bio je njegov prepoznatljiv šešir, kojeg je nosio i na velikom koncertu za doček Nove godine u Sarajevu, na kojem se okupilo više od 100.000 posjetitelja.

Dino Merlin je sa zadovoljstvom za aukciju Diplomatskog zimskog bazara poklonio svoj šešir sa potpisom. Ovaj predmet ima ogromnu sentimentalnu vrijednost, pa ga je teško novčano procijeniti, ali vjerujemo da će se pojaviti osoba, koja će znati cijeniti ovaj rijedak kolekcionarski predmet.
Diplomatski zimski bazar i humanitarna aukcija vrijednih i zanimljivih predmeta muzičara, sportista, umjetnika i slavnih osoba bit će održani 3. decembra u Centru Skenderija – naveli su na Facebooku iz Pomozi.ba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79