(VIDEO) 35-godišnji Denis zaplivao u hladnoj Sani

(VIDEO) 35-godišnji Denis zaplivao u hladnoj Sani


U nevjerojatnom potezu hrabrosti a neko bi rekao i ludosti, 35-godišnji Denis Ramulić iz Ključa odlučio je suočiti s izazovom i zaroniti u hladne vode rijeka Sane usred januara piše Crna-Hronika.

Uprkos izuzetno niskim temperaturama, ovaj 35-godišnjak obučio je zabaviti pratioce na društvenim mrežama, te za ovu najmenu ima i simpatičnog komentatora Zizija koji mu je podrška u ovom potezu na koji se, očito kao internet izazov, odlučuje sve više mladih iz BiH ali i regiona.

Kamere su zabilježile trenutke smijeha i radosti dok je Denis prkosio zimskom hladnoći. Ovaj video naišao je na mnoštvo komentara, dok su jedni davali neizmjernu podršku Denisovom ovom činu, drugi su pak pisali da će ova ludost ostaviti itekakve posljedice na njegovo zdravlje.

Lokalni stručnjaci upozoravaju na potrebu opreza pri izlaganju hladnim temperaturama, ali ova neobična aktivnost privukla je pažnju zajednice i potaknula razgovore o hrabrosti, izdržljivosti i ljubavi prema prirodi.

Denis kaže za Crnu-Hroniku da je sve ovo uradio iz zezancije: “Znam da mi je najhladnije bilo kad sam izašao iz vode”. Također ističe da je u flašu od antifriza nasuo sok kojeg je popio.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija