(VIDEO) Adi iz Visokog divljao BMW-om po autoputu. Prestizao po zaustavnoj traci i sve snimao za Instagram

(VIDEO) Adi iz Visokog divljao BMW-om po autoputu. Prestizao po zaustavnoj traci i sve snimao za Instagram


ZAŠTO MLADI DIVLJAJU ZA VOLANOM?!

Svakodnevno se susreću sa bahatim vozačima koji neretko pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnim supstancama upravljaju vozilima, koriste mobilni telefon kako bi snimili opasni sadržaj za društvene mreže i na taj način ugrožavaju sve učesnike u saobraćaju.

Brza vožnja, želja za dokazivanjem pred društvom, neopreznost, korišćenje mobilnog telefona tokom upravljanja vozilom jedni su od glavnih uzroka saobraćajnih nesreća sa smrtnim posljedicama na našim putevima i to naročito mlađe populacijie.

Jednu takvu snimio je danas Adi B. iz Visokog, vozač BMW-a koji je na društvenoj mreži Instagram objavio video klip pod nazivom “Prenijelo me, šta Bože” u kojem svojim vozilo divlja po autoputu A1, pretiće niz vozila po zaustavnoj traci te koristio mobitel za vrijeme vožnje.

Nakon što je portal Crna-Hronika objavio video divljanja po autoputu, istoimeni vozač BMW-a poziva čitatelje da ga zaprate jer je live na TikTok-u. Ono što je fascinantno kod mladih koji divljaju cestama širom BiH, jeste podatak da uvijek voze poluispravna vozila kojima su upaljenje jedna ili više lampica upozorenja na instrument tabli, a u 90% slučajeva njihova tank je na rezervi.

Kod Adija su upaljene čak 2 lampice upozorenja ali je zato BMW “pun”

Do kada će mladima biti važniji Instagram i TikTok od života?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija