(VIDEO) Bahata omladina divljaju ulicama u skupim automobilima. Policija im ne može ništa

Svako malo javnost šokiraju snimci bahate vožnje po beogradskim ulicama. Nakon slučaja divljanja “lamborghinijem”, mrežama se proširio snimak brze vožnju u kojoj se jasno vidi kako vozilo za dlaku izbjegava pješaka, a vozač i suvozač se smiju i vrište od uzbuđenja!

Ono što je još alarmantnije – ovo nije jedini oblik bahatog ponašanja mladih, već postoje stranice na društvenim mrežama na kojima se hvale divljačkom vožnjom, bahaćenjem svake vrste, a trenutno je bahatoj omladini hit kupanje u šampanjcu.

Društvena mreža TikTok prepuna je stranica koje promovišu drsko ponašanje omladine. Ono što dodaje na osionosti, pa i bizarnosti čitavoj situaciji jeste da mladi prave snimke i onda ih ponosno šalju administratorima stranica i na taj način se hvale, podstiču i promovišu bahatost.

Ovi nalozi na TikToku su prepuni snimaka brze i neodgovorne vožnje u luksuznim, sportskim automobilima toliko da im je to skoro pa zaštitni znak.

Na snimcima se jasno vidi i koliko ih zabavlja kada se nalaze u veoma rizičnim situacijama po sebe i druge u saobraćaju.

 

Poseban pik imaju na policiju koju u svojim snimcima psuju, a postoji i nekoliko ekstremnijih verzija – klipovi u kojima pojedince čak juri patrola saobraćajne policije!

U pojedinim videima je očigledno da su vozač i suvozač pod uticajem alkohola, a postoje i oni u kojima govore da su pod uticajem narkotika, konkretno “spida” ili kokaina.

Međutim, među gomilom klipova od kojih se normalnom čovjeku diže kosa i samo moliš Boga da im se ne nađeš slučajno na putu, nalazi se i pregršt onih bizarnih.

Jedna vrsta snimaka koja se najviše izdvaja jeste – kupanje u šampanjcu. Kako u kadi, tako je veoma popularno snimati osobu koja se polijeva veoma skupim šampanjcem u separeu pojedinih beogradskih klubova, a često se na snimku vidi i kibla u koju je poredano nekoliko flaša šampanjca prestižnog brenda.

Nadovezujući se na ovakve bahanalije, ako ćete se polijevati šampanjcem ili umivati votkom u klubu to ćete i platiti! Tako da se često prikazuju i snimci astronomskih računa koji iznose i po nekoliko stotina hiljada dinara!

@bahata_omladina0 Bezobrazno bahato #srbija #hrvatska #bosna #fyp #mercedes #bmw ♬ NEPOTREBNO KURČENJE – vaske👈🇷🇸

 

Da mladi gaje posebnu ljubav prema zalijevanju alkoholom svjedoče i snimci na kojima zalijevaju votkom i šampanjcem skupe satove kako bi pokazali koliko su “vodootporni”.

Poseban žanr su svakako videi u kojim se broji ogroman broj novčanica ili se njima razbacuju dok u pozadini sjede oskudno odjevene djevojke bez bilo kakvog posebnog izraza na licima.

Zaključak je da je cilj ovih naloga da oslikaju jedno veoma raskalašno veče u noćnom klubu, prepuno alkohola i narkotika, a onda i rizičan povratak kući bahatom vožnjom. Ovo je ono čime se oni zapravo hvale i diče, piše Blic.

@bahata_omladina0 Sad cu da stanem😂#hrvatska #srbija #bosna #policija ♬ NEPOTREBNO KURČENJE – vaske👈🇷🇸

 

 

@bahata_omladina0 Samo jako 😂#hrvatska #srbija #bosna #mercedes #bmw #policija ♬ NEPOTREBNO KURČENJE – vaske👈🇷🇸

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79