(VIDEO) Bez Kantona Sarajevo, SDA bi se srušila za godinu i po dana! Evo zašto…

U prvom obraćanju Žarko Papić analizira genezu političkih procesa, odnose unutar BH bloka, koaliciju trojke i posljedice na Kanton Sarajevo

SDP TV će u okviru posebnog osvrta na politička dešavanja u godini na izmaku objaviti tri intervjua članova Savjeta socijaldemokratskog pokreta, prof. dr. Žarka Papića, prof. dr. Envera Kazaza i prof. dr. Slave Kukića.

U prvom obraćanju Žarko Papić analizira genezu političkih procesa, odnose unutar BH bloka, koaliciju trojke i posljedice na Kanton Sarajevo.

Kako vidi najavljeni pad Vlade KS i zašto smatra da je to samo početak ranije zacrtanih procesa, te zbog čega tvrdi da bi se u protivnom SDA potpuno srušila za godinu i po dana, možete pogledati u priloženom videu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79