Bh. zaštitari fizički nasrnuli na mladića: Dobio napad epilepsije te se srušio na pod

Bh. zaštitari fizički nasrnuli na mladića: Dobio napad epilepsije te se srušio na pod


Još jedna drama dogodila se danas u Travniku na fudbalskom stadionu Pirota gdje se odigrao meč između NK Travnik i Mladost iz Doboja kod Kaknja u kojoj je došlo do fizičkog incidenta na tribinama.

Kako nezvanično saznajemo od čitatelja portala Crna-Hronika, incident se desio na tribinama kada je zaštitar sigurnosne agencije koju su angažovali organizatori fudbalske utakmice, nasrnuo na skupinu mladića u kojoj se nalazio i 18-godišnji mladić koji je zbog straha od nabildanog momka dobio napad epilepsije, te završio u Hitnoj pomoći piše Crna-Hronika.

“Danas na u Travniku na stadionu Pirota bio je meč između NK Travnik i Mladost DK na poluvremenu se desilo napad između navijača te su zaštitari krenuli udarati navijačku grupu “Gerila”.

Jedan koji se našao u krivom mjestu u krivo vrijeme je 18-godišnji Travničanin. Zaštitar je poletio na njega, gurno od zid te je momak dobio napad epilepsije.

Travničanin je pao na pod, te mu isti zastitar nije pružio prvu pomoć. Govorio je momku da folira i da ustane, da ne glumi. Na sreću, par pribranih momaka sa tribine je skočilo i vjerovatno spasilo život mladiću.

Hitnu se čekalo 15 minuta da dođe. Sve je prijavljeno travničkoj policiji.

Dokle će se zaštitari više iživljavati nad nedužnim narodom. Ovo je sramota, trebaju odgovarati! – izjavio je ogorčeni čitatelj portala Crna-Hronika čiji je identitet poznat redakciji portala.

O svemu je obaviješten MUP TK.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija