(VIDEO) BiH je jedina zemlja na svijetu koja najviše neprijatelja ima unutar svojih granica!

(VIDEO) BiH je jedina zemlja na svijetu koja najviše neprijatelja ima unutar svojih granica!


Glumac i voditelj, Tarik Filipović gostovao je u podcast-u “Ona druga strana” sa Adnanom Baručijom. U novom izdanju podcasta, razgovarali smo o Tarikovim počecima, te putu koji ga je doveo u Zagreb…

 

Tarik nam je rekao kako je nakon ratnih dešavanjima na našim prostorima imao dugi period kada je svakodnevno plakao. Televizijsku karijeru nije planirao, ali se ona desila i to na najvećem mogućem nivou. Postao je sinonim za kviz “Tko želi biti miljunaš”, ali i za “Potjeru”, te slavni period skrivene kamere na HRT-u. Nakon više od 4000 izvođenja predstava širom svijeta, desetine snimljenih filmova i serija, nastavio je da piše monodrame, te čak ima gotov scenario za novi film.

Pitali smo ga za situaciju u regionu, na šta je odgovorio: “Srbija i Hrvatska se trebaju odnositi prema Bosni i Hercegovini kao braća”. Godinama nosi identitete i pripadnost Bosni i Hercegovini, Zenici, Zagrebu i Hrvatskoj, za svakoga ima osmijeh i trudi se da uvijek širi pozitivnu energiju.

Razgovarali smo sa Tarikom o njegovoj “drugoj strani”, a cijeli podcast pogledajte na ovom LINKU!


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija