(VIDEO) Bosanca opljačkali u luksuznom hotelu u Turskoj: “Ukrali su mi novac iz sefa koji nije bio zaključan”

(VIDEO) Bosanca opljačkali u luksuznom hotelu u Turskoj: “Ukrali su mi novac iz sefa koji nije bio zaključan”


 

Zeničanin A.B. na svom TikTok profilu objasnio je svojim pratiteljima kako će ovo ljetovanje u Turskoj nažalost pamtiti po lošem. On i njegova partnerica Dalija opljačkani su u luksuznom hotelu sa 5 zvjezdica, a kao počinitelj naveden je čistač sobe.

“Ja i Dalija smo opljačkani u hotelu Aletris Deluxe Spa u Manavgatu (Turska). Mi smo opljačkali od čistača sobe, i to ne samo mi već se ispostavilo još 4 osobe, već što se niko od menadženta hotela nije udostojio da nas nazovu da dođu da nam kažu “izvinite, žao nam je što se to desilo”.

Da razjasnim oko pljačke. Da pare su bile u sefu. Da nažalost nije bio zaključan, naša greška ali ako se nalazite na odmoru i ako se u hotelu sa 5 zvjezdica valjda bi se složili da se trebate osjećati koliko toliko sigurnim jer bilo je komentara da ljudi dolaze 10-15 godina u Tursku i da im se nije ništa desilo.

Tako i mi. Osjećali smo se sigurnim, 5 dana savršenih smo imali. Veliki propust hotela jer je zaposlio lika prije 4 dana. Vjerovatno mu nisu provjerili kriminalnu historiju, na kraju je lik odradio šta je odradio uzeo je pare. Pobjegao je sa parama a policija ga i dalje nije našla.

Ako se odlučite da dođete u ovaj hotel, ja vam toplo preporučujem da to ne radite.

Armin je u video klipu objasnio sve šta se dogodilo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija