Foto: Zooom TV
(VIDEO) Četiri djeteta povrijeđena u prevrtanju ringišpila u Doboju

(VIDEO) Četiri djeteta povrijeđena u prevrtanju ringišpila u Doboju


Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je četiri djeteta povrijeđena u prevrtanju ringišpila u ovom gradu, od kojih nijedno nije životno ugroženo, rečeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Dežurni ljekar hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportovana na dalju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

“Uglavnom se radilo o otvorenim povredama glave i lica, kontuzionim povredama. Nismo imali nijedno lice bez svijesti”, navela je Dadić.

 

@crnahronikaofficialPotresne scene nakon rušenja ringišpila u Doboju: Roditelji izvlačili djecu♬ original sound – crnahronikaofficial

Ona je dodala da se o stepenu povreda teško izjasniti, ali da nijedno dijete po primarnom zbrinjavanju nije bilo životno ugroženo.

Prema njenim riječima, poziv da u padu ringišpila ima povrijeđenih Hitna pomoć primila je u 20:00 sati, a na intervenciju su upućena dva službena vozila. Transportovano je jedno povrijeđeno dijete, dok su troje djece donijeli roditelji i prolaznici.

Iz Policijske uprave Doboj Srni je rečeno da u prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima povrijeđenih osoba.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija