(VIDEO) Dama iz apoteke ukrala proizvode u iznosu od 200 KM: Pobjegla i odgurnula radnicu

(VIDEO) Dama iz apoteke ukrala proizvode u iznosu od 200 KM: Pobjegla i odgurnula radnicu


Krađa se dogodila u nedjelju, 24. decedmbra 14:25 sati u apoteci “Pharmacy”, u tržnom centru “Bingo City Centar” u ulici Džemala Bijedića 160, u sarajevskom naselju Halilovići, a videosnimak sigurnosne kamere pokazuje da je učestvovala žena srednjih godina.

Prema riječima radnika u apoteci, žena je iskoristila trenutak kada se stvorila gužva, uzela tri dermokozmetička preparata (u vrijednosti 189,50KM) potom je izašla iz apoteke, prema njoj je krenula uposlenica apoteke, koju je nepoznata žena potom odgurnula.

Uposlenica se obratila za pomoć zaštitarima agencije, koji su im ustupili fotografiju osumnjičene osobe, koja je već poznata zaštitarskoj agenciji po sličnim krivičnim djelima i uposlenica je prepoznala i potvrdila da se radi o istoj osobi.

“Predmetni slučaj smo prijavili nadležnoj policijskoj stanici Novi Grad, međutim dobili smo odgovor da nam sa priloženim materijalom (snimak I fotografija) nisu u mogućnosti pomoći u pronalasku počinitelja”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija