(VIDEO) Detalji nesreće na M17: Jedna osoba izgubila život, druga hitno prebačena u SKB Mostar

(VIDEO) Detalji nesreće na M17: Jedna osoba izgubila život, druga hitno prebačena u SKB Mostar


Zbog teške saobraćajne nezgode na dionici magistralnog puta Mostar- Jablanica u mjestu Salakovac, saobraća se jednom trakom.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros u 07:10 u mjestu Salakovac kod Mostara ima poginulih i povrijeđenih osoba. U nesreći su učestvovali vozilo Škoda, VW Passat i kamion.

Vatrena stihija zahvatila je teretno vozilo koji je u potpunosti izgorio.  Članovi Profesionalne vatrogasne brigade Mostar ugasili su požar a na terenu je teška mehanizacija koja treba da izvuče kamion iz tunela.

Kako je potvrdio MUP HNK, u nesreći je jedna osoba izgubila život dok je druga odmah prebačena u Kantonalnu bolnicu u Mostaru.

Pogledajte video sa mjesta nesreće.

@crnahronikaofficialTeška saobraćajna nesreća kod Mostara: Više povrijeđenih, ima i smrtno stradalih U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros u 07:10 u mjestu Salakovac kod Mostara ima poginulih i povrijeđenih osoba. Nezvanično, jedna osoba je poginula. U nesreći su učestvovali vozilo Škoda, VW Passat i kamion. Na kamionu je nastao i požar, pa je čitav tunel blokiran. Trenutno četiri vozila Profesionalne vatrogasne brigade Mostar gasi požar. Na licu mjesta je i policija. Iz BIHAMK-a javljaju kako je u potpunosti obustavljen saobraćaj.♬ original sound – crnahronikaofficial

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija