(VIDEO) Drama u Sarajevu: Opasna braća teško povrijedili djevojku i muškarca na Dobrinji

(VIDEO) Drama u Sarajevu: Opasna braća teško povrijedili djevojku i muškarca na Dobrinji


U večernjim satima sinoćnjeg dana odvijala se prava drama na Dobrinji u ulici “Dobrinjske bolnice 12” kada su dvije osobe teško povrijeđene u stambenoj zgradi saznaje portal Crna-Hronika.

Od strane 51-godišnjaka i 41-godišnjaka napadnuta je djevojka i muškarac koji su teško povrijeđeni i hitno prebačeni u zdravstvenu ustanovu.

Po video snimku kojeg su poslali čitatelji portala Crna-Hronika može se vidjeti da je cijeli lift kao i hodnik navedene zgrade krvav, a razbijeni stakleni portali i danas stoje na mjestu nemilog događaja.

Kako saznaje portal Crna-Hronika uhapšena su opasna braća Šenderovići koji su od ranije poznati policijskim organima reda i mira. Drama se dogodila na 8 spratu stambene zgrade a pogledajte kako izgleda lift i hodnik poslije fizičkog obračuna.

Komšije kažu da ništa nisu čuli, dok policija i Hitna nisu došli.

Brzom intervencijom Hitne medicinske pomoći muškarac i djevojka medicinski su zbrinuti a počinioci ovog krivičnog djela uhapšeni su i predati nadležnim organima.

Treba napomenuti da se u samoj blizini nalazi i policijska stanica MUP-a KS PS Novi Grad koji su odmah reagovali. O nemilom događaju oglasio se i MUP Kantona Sarajevo.

Dana 24.07.2024. godine u 22,30 sati, policijski službenici PU Novi Grad lišili su slobode A.Š., rođen 1973. godine i H.Š., rođen 1983. godine, nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Teška tjelesna ozljeda (član 172. stav 1. u vezi sa članom 54. KZ FBiH), na štetu Dž.K. i S.K. iz Sarajeva.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 51-godišnjak i 41-godišnjak su predati u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija