(VIDEO) Elvedin Zemanić ucjenjuje sarajevske mangupe koji su imali odnose u KPZ Zenica

(VIDEO) Elvedin Zemanić ucjenjuje sarajevske mangupe koji su imali odnose u KPZ Zenica


Opasni momak iz Sarajeva, dugogodišnje lice poznato rubrikama Crne-Hronika Elvedin Zemanić na svom TikTok profilu otkrio je šokantne informacije o ljudima u KPZ Zenica. Nakon što je postao je TikTok zvijezda, prati ga preko 13.400 osoba koje svakodnevno slušaju priče iz njegovog života.

Ovog puta govorio je od ljubavnim odnosima u zatvoru piše Crna-Hronika. Kako Zemanić tvrdi uvjek je bilo gej osoba u zatvorima. Ali ne onih sa sapunom, već otvorenih.

“Ja ih znam, znam ih najmanje 15. Sad kad bi ih počeo spominjati ime. Žene bi ih ostavile brate. Bi sveg mi na svijetu. Ima njih tu i u lajvu dosta. Hoćete a bubate, aaa. Vidite kako dođe sve na naplatu. Joj mafijaša djeteta mi. Bubali kume znači, sve redom.

Ima ih jedno 15 što ja znam. Neću ih imenovati ima jedan ide sad u džamiju pokajao se, dobro se pokajao. Za njega ne bih nikada rekao pa kad bi i mrtva glava pala ne bih rekao.” izjavio je Zemanić

(VIDEO) Zemanić otkrio kako je pobjegao iz zatvora: “Bejbi je razoružao policajce a Elez me čekao na Trebeviću”

“Vodaju se za ruku, niko ih ne dira. Po zatvoru se vodaju za ruku. Sjede jedan drugom u krilo i ljube se. Sad ću vam ispričati jednu situaciju u Zenici. Bio Šaber i Igor, dva momka Šaber je bio lafčina prava a ovaj Igor ovako ćelav i oni su ti baš pe*eri pravi. I sjedili mi u I-6 bio Ćelo rahmetli, pili mi ono vino, pravili ga od grožđa.

Kaže Ćelo sad ću ih otići prebiti brate. Otišao Ćelo u sobu, i raskovali ga, ubili ga ga pe*eri, odnijeli ga od batina. Vraća se on sav krvav, kaže Ado Šerak sad ću im ja mamu. Ušao tamo rastavio ih od života. Raznio ih Ado.

“Krhaju se tamo pe*eri, ima ih bruku. Drže se zaruke. Prije mi u naše vrijeme mi to ubijemo, raznesemo od batina. Sad im ne smiješ ništa burazeru. Pošalju te na sud burazeru, dobiješ zbog njih 2,3 godine robije.

Oni naprave neko krivično djelo, i dođu dole u zatvor. I tačno se oni osjete. Da vidiš kako se prepoznaju. Ljube se pravo brate. U wc-u svako jutro navijanje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija