(VIDEO) Enis Bešlagić poslao poruku Visokom predstavniku u BiH: Čujem imate platu od 25.000 eura

(VIDEO) Enis Bešlagić poslao poruku Visokom predstavniku u BiH: Čujem imate platu od 25.000 eura


 

Proslavljeni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić obratio se ispred sjedišta OHR-a u Sarajevu građanima BiH, ali i visokom predstavniku Christianu Schmidtu za kojeg je imao posebnu poruku.

U emotivnom obraćanju, Bešlagić je rekao kako je smiješno gledati kako neko iz međunarodne zajednice gubi živce u Bosni i Hercegovini i to nakon kratkog perioda provedenog u državi.

@crnahronikaofficialEnis Bešlagić poslao poruku Visokom predstavniku u BiH: PORUKA ZA Christian Schmidt-a , i odgovor na njegov bijes!!♬ original sound – crnahronikaofficial

“Gospodine Schmidt, ja sam građanin BiH i obraćam se ispred kancelarije gdje imate finu platu, kažu oko 25.000 eura pa ne vidim razlog zašto onako da reagujete, izgubite živce. Smiješno je gledati da neko iz međunarodne zajednice s tolikom platom pukne, šta bi trebali uraditi naši građani koji jedva preživljavaju”, rekao je Bešlagić.
Nakon toga, uputio je poruku cijeloj međunarodnoj zajednici.

“Znate zašto? Zato što vi nas tako puštate da živimo i radimo sa svim što se nama dešava. U ratu ste gledali kako se ubijamo međusobno, četiri godine, mogli ste zaustaviti taj rat. Nakon rata ste nam obukli luđačku košulju koja se zove Dejtonski mirovni sporazum. Onda ste 25 godina samo dizali plate, ništa niste radili”, poručio je Bešlagić.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija