(VIDEO) Potresni video iz fabrike koja gori: “Radnici bježe, njih 6 povrijeđeno”

(VIDEO) Potresni video iz fabrike koja gori: “Radnici bježe, njih 6 povrijeđeno”


Hala Malagić & Divani d.o.o. sa sjedištem u Brčkom tačnije u Ulici Mehmeda Malića i Ibrahima Džindića bb zahvatila je vatrena stihija. Čitaoci javljaju da je požar izbio u firmi za proizvodnju namještaja ”Malagić”.

Svi članovi Profesionalne vatrogasne brigane “Brčko” su na terenu.

Nezvanično saznajemo da je više od 6 radnika povrijeđeno te im je pružena liječnička pomoć. Još uvijek nemamo informaciju o stepenu i vrsti povreda.

Pogledajte video kako radnici bježe od vatrene stihije.

 

Okolnosti pod kojima je požar izbio za sada nisu poznate.

Pogledajte video klipove koje šalju čitatelji portala Crna-Hronika

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

“Požar je lokalizovan i u završnoj fazi je njegovo gašenje. Prema procjeni za sat vremena će biti ugašen, a nema prijetnji da će se proširiti na ostale dijelove fabrike”, kazali su za Klix.ba iz Profesionalne vatrogasne jedinice Brčko.

Brčanski vatrogasci su na teren izašli sa dva vatrogasna vozila i svim ljudskim resursima, a pomoć su im pružile i kolege industrijskih vatrogasnih jedinica, kao i Vatrogasne jedinice iz Srebrenika.

“Služba hitne medicinske pomoći jutros u 8:54 sati zaprimila je poziv, a odmah su sa svim raspoloživim ljudksim i tehničkim kapacitetima izašli na teren. U službu je dovezeno šest osoba, od kojih je jedna sa uganućem, dok je pet sa respiratornim tegobama usljed udisanja ugljenmonoksida. Odmah po obradi sve osobe će biti upućene na bolničku dijagnostiku”, kazao je za Klix.ba glasnogovornik Zdravstvenog centra u Brčkom Salih Ibrahimbegović.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija