(VIDEO) Hadžifejzović napravio imaginarni razgovor sa Izetbegovićem: Bakir, najveći gubitnik, a Boga moli da ga HDZ uzme, primi u vlast!

(VIDEO) Hadžifejzović napravio imaginarni razgovor sa Izetbegovićem: Bakir, najveći gubitnik, a Boga moli da ga HDZ uzme, primi u vlast!


Izetbegović spada u one koji kasno skontaju ili se prave da ne kontaju dok se dešava. Na pres-konferenciji SDA on je, doslovce, kao svoje konstatacije, ali post festum, nabrojao gotovo sva naša pitanja koja smo postavili Schmidtu.

 

Sva, osim onog glavnog pitanja i Schmidtovog odgovora: “A je li Izetbegović imao zamjerke na Schmidtove odluke prije izbora, na dan izbora i dan nakon izbora?”

To Izetbegović nije spomenuo na pres-konferenciji, a u ovoj emisiji Schmidt je jasno rekao da nije imao zamjerki. No, na kraju pres-konferencije, novinarka FACE-a ipak ga pita: “Kako je Schmidtu rekao da je zakon OK, a sada govori da nije OK…”

Sada predsjednik SDA, najveći gubitnik – ne samo izbora, kao nešto zamjera Schmidtu i HDZ-u, a Boga moli da ga HDZ uzme, primi u vlast. Gubitnik koji moli.

Senad Hadžifejzović brutalno odgovorio Izetbegoviću: “Slagao si, sam si priznao da si slagao narod. Izdao si mrtve, poginule, jetime, udovice, majke, borce, državu, Srebrenicu”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija