(VIDEO) Haso snimljen kako ostavlja psiće pored puta. Reagovali članovi “Crnih Pantera”

(VIDEO) Haso snimljen kako ostavlja psiće pored puta. Reagovali članovi “Crnih Pantera”


Haso Čirić iz Bihaća, zaposlenih u šumariji, snimljen je kako pored ceste ostavlja psiće, kako kaže htio ih se samo riješiti.

Na licu mjesta, zadesili su se odgovorni građani Bihaća koji su sve zabilježili fotografijama.

Kako saznajemo od njih, Haso se ismijavao i sa osmijehom “rješavao” nedužnih životinja. Ostavio ih je pored puta, gdje nema ni hrane ni pića za iste piše Crna-Hronika

“Mrski skot kojem je smiješno što je uradio, zajedno sa svojom suprugom. On je dovezao kučiće i ostavio ih u pustoši, bez hrane i bez pića na ovim mubarek danima. Tebi je smiješno ali onom Gore nije. Polako vozi” – napisala je ogorčena građanka Bihaća.

POGLEDAJ GALERIJU

Nedugo zatim, Hasu su posjetili članovi udruženja za zaštitu “Crni Panter”.

OSTAVLJENI ŠTENCI U BIHAĆU NA DEPONIJI❗

Postoje dvije strane svake priče. Pregledavamo i provjeravamo naše prijave vrlo detaljno prije nego što preduzmemo akciju.

Poslušali smo optuženog, ali i objasnili mu da rješavanje problema nije izbacivanje životinja na ulicu. Za to nema opravdanja. Ne želimo da nas ljudi okarakteriziraju kao nasilnike jer ima ovakvih situacija kada problem detaljno provjerimo i tek onda krenemo u rješavanje.

Čovjek je priznao šta je uradio i isto tako napominjemo da se od njegove strane neće takva situacija desit što nam je i priznao pred porodicom i kamerama. – izjavili su iz Udruženja za zaštitu životinja “Crni Panter” za Crnu Hroniku

S poštovanjem PANTER 🥇


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija