Foto: Crna-Hronika
(VIDEO) Helikopter FUP-a probudio Sarajlije: Iz policije kažu da je to vježba

(VIDEO) Helikopter FUP-a probudio Sarajlije: Iz policije kažu da je to vježba


U jutarnjim satima Sarajlije je probudio helikopter kao i ekspolozije na području kod Bosmala u sarajevskom naselju Hrasno.

Kako saznaje Crna-Hronika u pitanju je FUP-ov helikopter a njihovi službenici odvijaju policijske vježbe tokom jutarnjih sati na nekoliko stambenih zgrada.

Iz ove institucije je potvrđeno da se radi o policijskoj vježbi te smiruju građane informacijama da je sve pod kontrolom.

“Čuo sam kao neke eksplozije i zujanje helikoptera oko zgrade. Vjerujte bila policija ili ne, nije svjejedno kad čuješ ovo ujutro. Ni ustao iz kreveta nisam odmah nešto.” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

“Jel ovo Ramin helikopter, opet on u nekoj akciji”

“Helikopter nisko leti, kao da hoće da se spusti na zgradu. Ili specijalci iskaču helikoptera ili ne znam šta je. Velik dim je na zgradi isto.” – šalju čitatelji portala Crna-Hronika.

Kako je rekao za CH glasnogovornik FUP-a Emil Sućeska, sve je pod kontrolom.

“U toku je vježba pripadnika FUP-a u kojoj je angažovano više osoba uključujući i naš helikopter. Sve je pod kontrolom, nema panike” – potvrđeno je iz ove institucije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija