(VIDEO) Ispovijest Zrinke koju je prevario hrvatski ugostitelj: “Zakinuo je za novac, pogledajte gdje je morala živjeti”

Hrvatska je mjesecima tražila sezonske radnike iz okružena za turističku sezonu. Nudili su odlične uslove, odlična primanja ali kako to izgleda u realnosti pokazala nam je Zrinka, dugogodišnja konobarica koja nije htjela a ni mogla prešutjeti prevaru koju je doživjela na vlastitoj koži.

“Ja sam Zrinka i ovo je priča kako je jedan splitski ugostitelj prevario i nasamario i mene i kolegicu tako da smo prije početka same sezone ostale bez posla. Ostao nam je dužan lovu. – počinje svoju ispovijest Zrinka.

Kako nam je pokazala ogorčena konobarina, gazda Goran nudio je smještaj, hranu i prijevoz do posla. Plaća minimum 1.000 eura. Po želji rad na vjenčanju, dnevnica 150 eura. Radi se više manje svaka subota.

Nudio je još 8 sati radno vrijeme. Subote slobodne ako ne radiš na svadbi. Radi se  do 15.10.2023.

Pogledaj šta je Zrinka od obećanog dobila.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79