(VIDEO) Krađa u Parlamentu: Lopov ukrao 800 KM iz ženskog novčanika

U popularnom sarajevskom kafiću “Parlament” je došlo do krađe ženskog novčanika, što je izazvalo uznemirenost među gostima i osobljem. Incident se dogodio oko 22.5.2024 godine oko 22 sata, kada je jedna od posjetiteljki prijavila da joj je tokom boravka u kafiću nestao novčanik iz torbe.

Prema izjavama svjedoka, kafić je bio prepun gostiju, a krađa se dogodila u trenutku kada je vlasnica slučajno ostavila novčanik na mjestu gdje je sjedila.

Pregledani su sigurnosni snimci iz kafića kako bi se identificirao počinitelj. “Na snimcima se vidi osoba koja se približava stolu i uzima novčanik. Potom odlazi u muški WC gdje je uzeo oko 800 KM, sve lične dokumente kao i bankovne kartice.

Novčanik je pronađen u navedenom objektu u muškom WC-u. Sve je prijavljeno policiji MUP-a Kantona Sarajevo.

Također video nadzor snimio je trenutak kada muškarac uzima novčanik. Traži se pomoć ljudi u identifikaciji lopova sa snimka.

Poznajete li ga?

 

Policija nastavlja istragu i poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ovom slučaju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 122.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79