(VIDEO) Kriminalac Nukić nakon što je ranjen, odšetao sa mjesta događaja. Napadač pobjegao u Federaciju

(VIDEO) Kriminalac Nukić nakon što je ranjen, odšetao sa mjesta događaja. Napadač pobjegao u Federaciju


Dvije osobe ranjene su u mafijaškom obračunu koji se desio u sred bijela dana ispred ugostiteljskog objekta u Istočnom Sarajevu.

U pucnjavi je ranjen kriminalac Adi Nukić (32) iz Sarajeva koji je od ranije poznat policijskim organima reda i mira, i njegov napadač koji je poslije pucnjave pobjegao u sarajevsko naselje Stup. Za njim aktivno tragaju i policijske službe Kantona Sarajevo.

U Adija Nukića je navodno pucao nepoznati motociklista, koji je bio maskiran kacigom. Ranjen je u predjelu donjih ekstremiteta. Kao što možemo vidjeti na video snimku, opasni kriminalac nakon ranjavanja odšetao je sa lica mjesta kao da se ništa nije desilo.

 

Post by @crnahronikabih
View on Threads

 

Podsjećamo ovu informaciju potvrdili su i iz MUP-a Republike Srpske

– Došlo je do upotrebe vatrenog oružja ispred ugostiteljskog objekta. Jedno lice je povrijeđeno, prevezeno je na ukazivanje ljekarske pomoći. Policija je na licu mjesta – potvrdila je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija