(VIDEO) Majstor iz Visokog odlučio javno spaliti Mercedesa

Asim Tica Vranac, majstor koji se u Visokom bavi restauracijom automobila, odlučio se spasili svoj automobil marker Mercedes.

Kako smo svjedoci da su brojni kupci prevareni u Bosni i Hercegovi prilikom kupovine automobila, tu nepravdu doživio je i poznati visočki majstor koji je zbog nepravde i komentara na Facebook-u pokušao zapaliti svog Mercedesa piše Crna-Hronika.

Popularni Tica odlučio je javno zapaliti svoj voljeni Mercedes. Na sreću spriječili su ga njegovi radnici.

“Auto od 18.000 KM treba da izgori”

Kako je Asim Tica veliki zaljubljenik u Mercedese i u pošten posao, ovih dana je objavio niz statusa u vezi dotičnog Bojana Gajića.

“Bojan Gajic na aparatima kao moj Mercedes sa 293 hiljada originalnih. Šta je paša da nije cuko odgrizao prste pa nema komentara danas poslije live. Da mi nisi sta bolestan ne dao mi bog insallah…. Pametnom dosta….. ko želi da mu pogledam auto i pravu dijagnozu dam slobodno neka se obratiti MAJSTORU IZ VISOKOG SELAM I POZDRAV….
Idemo svi like da vidi nas Bojan Gajic koliko ga cijenimo kao nw stručnu osobu za auta….”

Na sreću spriječili su ga radnici iz njegove kompanije.

@crnahronikainfo

Nakon što je spoznao da su mu kilometri vraćeni na voljenom Mercedesu, popularni majstor Asim odlučio je javno zapaliti isti. na sreću spriječili su ga njegovi radnici #crnahronika

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79