(VIDEO) Nebojša Vukanović objavio video u kojem se Sarajlije nazivaju “Turcima”

Poslanik u Narodnoj skupštine Republike Srpske Nebojša Vukanović podijelio je video u kojem se putnici autobusa iz Sarajeva, a koji su navodno krenuli u organizovano glasanje u Crnu Goru, nazivaju “Turcima”.

Vukanović nije objavio video kao kritiku vrijeđanja sunarodnika, nego kao primjer navodne izborne mašinerije koja se ogleda u prevozu građana BiH koji imaju crnogorske dokumente ka mjestima u Crnoj Gori, a kako bi glasali na današnjim parlamentarnim izborima.

Iz videa se može pretpostaviti da je riječ o osobama koje imaju porijeklo iz Pljevalja.

“Evo autobus iz Sarajeva pun Turaka. Muslimani stižu na glasanje, sjetili se Pljevalja i plaćeni su da to urade”, samo je jedan od komentara neidentifikovanih osoba u automobilu koji se kretao ispred autobusa kompanije Centrotrans.

Vukanović koji se ovih dana nalazi u Crnoj Gori objavio je spomenuti video pod nazivom “Organizovan prevoz Milovih glasača iz BiH preko Čajniča u Crnu Goru”. On se do sinoć u susjednoj zemlji nalazio zajedno sa Draškom Stanivukovićem koji je u međuvremenu protjeran iz Crne Gore.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79