(VIDEO) Nesreća u Semizovcu: Automobil završio na krovu

(VIDEO) Nesreća u Semizovcu: Automobil završio na krovu


 

U popodnevnim satima dogodila se teška saobrćajna nesreća prema Semizovcu u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo. U saobraćajnoj nesreći koja se danas, 18. novembra oko 13 sati, dogodila u mjestu Poturovići u sarajevskoj općini Vogošća, povrijeđena je jedna osoba.

Kao što možemo vidjeti na snimku kojeg su poslali čitatelji našeg portala, automobil je završio na krovu a pričinjena je veća materijalna šteta. Vozač je usljed neprilagođene brzine, sletio sa puta i udari u stub električne rasvjete te se prevrnuo.

“Došlo je do slijetanja vozila sa kolovoza. Tom prilikom povrijeđen je vozač”, dodali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Pogledajte video sa mjesta nesreće

Ostale informacije iz saobraćaja u BIH

Kolovoz je pretežno suh, a na svim vlažnim lokalitetima, posebno u planinskim predjelima, zbog niske temperature moguća je poledica. Upozoravamo i na učestale odrone na brojnim dionicama. Savjetujemo oprezniju vožnju, prigođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima. Držite propisano rastojanje između vozila i izbjegavajte rizična preticanja.

Na magistralnom putu Livno-Šuica upozoravamo na česte izlaske divljih konja na kolovoz.

Iako je smanjen obim radova, na dionicama sa aktuelnim radovima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija čije poštivanje je obavezno, a saobraćanje usporeno.

Izdvajamo magistralne puteve: Konjic-Jablanica (u mjestu Lendava), Bilješevo-Lašva, Semizovac-Olovo-Kladanj (na nekoliko lokacija) i Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka).

Duge su kolone vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima Bosanska Gradiška i Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prelazima putnička vozila za sada ne čekaju duže od 30 minuta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija