(VIDEO) Oglasila se Ademova supruga nakon što ga je policija pretukla: I njegovu majku su izbacili iz policije

(VIDEO) Oglasila se Ademova supruga nakon što ga je policija pretukla: I njegovu majku su izbacili iz policije


Policijsku brutalnost na svojoj koži osjetio je 26-godišnji Adem Huseinović iz Sanskom Mosta koji je sinoć zbog bizarnog razloga pretučen, te mu je napisala kazna od čak 900 KM.

Šta piše u prekršajnom nalogu?

“Zaustavljen da upravlja motornim vozilom VW transporter – kombi prije sticanja prava za upravljanje te odbio alkotestiranje a bio u vidno alkoholiziranom stanju.” te je prekršio sljedeće članove ZOOBSA-a 284,210,152 i ukupno dobio kaznu od 900 KM.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

(VIDEO) Bh. policajci pretukli mladića (26) Adema zbog telefona: “Plus sam dobio kaznu od 900 KM”

O nemilom događaju oglasila Ademova supruga Narcisa.

“Ovim putem želim javno da se obratim mladom policajcu koji je bio u pratnji sa policajcem R. Terzić iz Kamengrada koji je juce tj sinoć 20.juna. 2023 godine bez ikakvog razloga istukao mog supruga Adema Huseinovića u stanici policije. Vezao ga je bacio na pod te ga je tukao nogama i rukama ko ne vjeruje slike imaju. Mladi gospodine ime ti još ne znam ali ću ga saznati javno ti se obraćam da sav narod vidi šta se radi i kako se postupa kad se tek zaposli kao policajac!

Javno ti kažem podigli smo tužbu protiv tebe slike imaju dokazi sve zivo znaci moraš da znaš da ima neko i nad tobom malo jači! To je sramota tek si obukao policijsku uniformu i počeo si se izivljavati balavče jedan! Javno ti poručujem da ćeš da izgubiš tu značku koju si dobio vjeruj da bih otisla i na Las Vegas zbog svog muža, a dabogda i ti dočekao kao što su njegovi roditelji dočekali kada su ga videli modrog u masnicama i otečene ruke zbog tebe!

Dabogda i tvoje tako neko istukao pa da vidis kako je! Sve cu podići na noge vjeruj meni i advokate i novinare i televiziju da se izborimo za svoje pravo i da se vidi šta se radi danas u ovo prokleto vrijeme! Ostaviću par slika pa se možete i sami uveriti.

Njegovu majku Huseinovic Nazifu koja je civilna zrtva rata silovanih žena u Kozarcu su davljenjem izbacili iz portirnice na stepenište jer je tražila da vidi svog sina samo 1 minutu da vidi da li je dobro i da li su ga tukli oni su rekli da ga nije niko ni pipnuo ali slike sve govore videli smo tek ujutro kada su ga pustili… Njegova majka je otisla u bolnicu u Sanskom Mostu da trazi ozljedni list gdje je dezurna doktorica nazvala policajca a on je rekao da joj ne daje ozljedni list te su je istjerali iz bolnice. Otisla je u Oštru Luku u hitnu oko 2:30 noćas gdje su je pregledali i izdali joj nalaz koji je danas poslan za Bihać.“, stoji u objavi.

Iz ove ustanove se još uvijek nisu oglasili povodom optužbi na račun njihovih službenika.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija