Policija objavila detalje: U sudaru Jeepa i Citroena poginuo vozač iz Vlasenice

Policija objavila detalje: U sudaru Jeepa i Citroena poginuo vozač iz Vlasenice


U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14 časova na magistralnom putu u mjestu Podgora u Milićima, stradala je jedna osoba, dok su tri povrijeđene.

Iz Policijske uprave Zvornik su saopštili da su Policijski službenici Policijske stanice Milići izvršili uviđaj saobraćajne nesreće.

Nova tragedija na cestama u BiH: Jedno lice smrtno stradalo, tri povrijeđena

“Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područna kancelarija Vlasenica. U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo vozilo Jeep kojim je upravljalo lice S.V. iz Republike Srbije i vozilo Citroen, kojim je upravljalo lice J.B. iz Vlasenice.

U Jeepu su se nalazili i putnici J.B., M.Đ. i P.G. Na lice mjesta su upućeni i pripadnici Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Milići, koji su konstatovali smrt kod vozača J.B. iz Vlasenice.

Vozač i putnici iz vozila Jeep su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su vozaču i putnicima M.Đ. i P.G. konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik, a putniku J.B. teške tjelesne povrede”, naveli su iz PU Zvornik.

Dodali su da je tokom vršenja uviđaja saobraćajne nezgode trajala totalna obustava saobraćaja za sva motorna vozila od 14:25 do 16:30 sati.

“Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područnakancelarija Vlasenica je naložio vršenje obdukcije smrtno stradalog lica i dostavljanje Izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama”, istakli su iz PU Zvornik, a prenose Nezavisne.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija