(VIDEO) Oglasio se vozač koji je skrivio nesreću u Vrapčićima: “Zabio se u tri automobila”

(VIDEO) Oglasio se vozač koji je skrivio nesreću u Vrapčićima: “Zabio se u tri automobila”


Na magistralnom putu M17 jutros se desila teža saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povrijeđena. U sudaru kod Mostara učestvovalo je pet vozila.

Za sada je poznato da je jedna osoba prevezena u bolnicu u Mostar. Policija na licu mjesta vrši uviđaj, a saobraćaj se ovom dionicom odvija otežano.

U Mazoljicama, na magistralnom putu M-17, u sudaru je učestvovalo četiri vozila, ali nema podataka i povrijeđenim osobama.

Za portal Crna-Hronika krivac nesreće govorio je o samom razlogu i kako je došlo do nesreće u kojoj je učestvovala čak 5 vozila.

“Kako nisi znao stat kad si osjetio da si umoran?”

– Pazi nisam ja ništa osjetio. Bio u Jablanici, popio kafu sve. Tu sam bez ikakvog umora, naspavan sve, samo sam odjednom izgubio svijest. U sekundi. Nikada mi se to nije desilo, prešao sam stotine hiljada kilometara, nikad u životu mi se to nije desilo.

Ništa, odjednom ništa, nikoga nisam vidio. Samo sam čuo udar koji je strašan bio. Kada me poklopio aribag ja ne znam šta bi. U mene žena vrišti vrišti. Odvezli su je, povrijedila kičmu. Pazi ja sam tolike kilometre, nikada u životu ja umoran nisam bio. Ja to ne mogu da objasnim” – izjavio je vozač Muhamed iz Živinica koji se zbog umoran udario 3 automobila u suprotnom smjeru.

 

POGLEDAJ GALERIJU

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija