(VIDEO) Oglasio se vozač Škode: “Nisam nikoga htio zgaziti, parking je bio blokiran, pa sam morao izaći”

(VIDEO) Oglasio se vozač Škode: “Nisam nikoga htio zgaziti, parking je bio blokiran, pa sam morao izaći”


Redakciji portala Crna-Hronika poslali su video snimak bahatog, parking papka u vozilu marke Škoda Fabia registracijskih oznaka O31-K-815 pokušao je pregaziti stariju mušku osobu koja se kretala pješačkom stazom.

Bahati vozač je prvo parkirao svoj automobil na pješačku stazu, a onda mu se stariji muškarac nije htio skloniti sa pješačke staze zbog čega ga je navedena osoba pokušala pregaziti i udariti automobil.

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7258224874794028294?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7241465432601937414

Za portal Crna-Hronika oglasio se vozač Škode koji se zove Amar.

“Da mi je žao jer je došlo do nesporazuma. I vama se izvinjavam ako sam vas nečim uvrijedio jer zaista nije to što vi mislite. pa nisam lud zgaziti čovjeka. Još jednom mi je žao ako sam nekoga uvrijedio ili povrijedio.

Ja sam rođen ovdje i odrastao sam u Sarajevu. Blokiran je bio izlaz gdje sam bio parkiran te drugačije nisam mogao izaći sa parkinga dok nisam došao gdje nije veliki trotoar, gdje se nože normalno sići.

U tome je stvar, čovjek je smao pitao zašto vozim tuda i primjetili ste da se okrenuo jer sam mu rekao da je izlaz sa parkinga blokiran, što je gospodin primjetio i pomakao se u stranu. Žao mi je zbog svega” – izjavio je Amar za portal Crna-Hronika


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija