(VIDEO) Opet zapaljen automobil u Sarajevu: Izgorio Mercedes

(VIDEO) Opet zapaljen automobil u Sarajevu: Izgorio Mercedes


Još jedan automobil zapaljen u Sarajevu

Sarajevo je ponovo pogođeno incidentom paljenja automobila, što je posljednji u nizu sličnih događaja koji su uznemirili građane. Noćas je u naselju Vraca zapaljen automobil marke Mercedes, parkiran ispred stambene zgrade.

Prema riječima očevidaca, požar je izbio oko 1 sata navečer, a vatrogasna ekipa brzo je reagovala i uspjela ugasiti vatru. Iako je automobil u potpunosti izgorio, srećom nije bilo povrijeđenih osoba, a obližnja vozila i objekti nisu pretrpjeli značajnu štetu.

Policija je odmah započela istragu, a nezvanično naš portal saznaje da sve ukazuju na to da je požar namjerno izazvan.

Iz nadležni organi apeliraju na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ovom ili sličnim slučajevima da se jave nadležnim organima. Naglašavaju da će uložiti maksimalne napore da pronađu počinioce i spriječe daljnje incidente.

Ovaj novi slučaj dodatno je pojačao osjećaj nesigurnosti među Sarajlijama, koji očekuju brzu reakciju nadležnih institucija kako bi se zaustavio ovaj zabrinjavajući trend.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija