(VIDEO) Pijani vozač u Sarajevu, udario djevojku sa automobilom, pa onda prijetio da će zvati daidžu Enesa policajca

Saobraćajna nesreća koja se desila u srijedu 19.4.2023. godine u sarajevskom naselju Alipašino Polje na sreću prošla je samo sa materijalnim štetama na oba vozila.

Kao što možemo saznati od čitatelja Crna-Hronika koji su bili na licu mjesta, pijani muškarac sa svojim teretnim kombijem udario je putničko motorno vozilo marke VW Golf 6 u kojem se nalazilo više djevojaka.

Na sreću, u ovoj nezgodi niko nije povrijeđen.

Ono što je zabrinjavajuće za naše društvo jeste da je sve više pijanih vozača kao što je ovaj, na našim cestama.

Za sada nepoznati mušlarac, kako nezvanično saznajemo napuhao je preko 2.9 promila alkohola. Nakon sudara, prijetio je djevojkama da će pozvati policajca Enera Rahimića iz Hadžića koji će citiramo “sje*ati” njihove živote.

“Prosječan prizor pijane seljačine koja odluči da sjedne za volan sa 2,9 promila u sebi i nakon toga počne da se dere i nasrče na nas i ne prihvata krivicu da nas je udario” – izjavila je djevojka iz vozila za portal Crna-Hronika.

“Koliko vam treba para? Nisam ja tebe udario. Dobro jesam. Sa ove strane. Jarane nazoveš samo. Vidjet ćemo sve. Nemojte to meni raditi. Ljubi te brat. Gospođo jesi ti mene udarila, odlično nisi. Ali sad ću vam ja zvat mog daidžu Enesa Rahimića, znači doći će frajer i sje*at će i tebi i tebi i sviju ću vas sjebat. Nećete moći pričati ba. Potom pitanju nećete moći pričati, bolje vam je…” – završava komunikaciju pijani vozač.

Policijski službenici su jučer zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena 3 vozača, 3 osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, 2 osobe zbog upravljanja motornim vozilom u vrijeme trajanja izrečene zaštitne mjere zabrane, jedno motorno vozilo zbog isteka važnosti registracije i jedno neregistrovano motorno vozilo.

Među njima je i ovaj nesavjesni vozač.

 

@crnahronikainfoPijani vozač u Sarajevu, udario djevojku sa automobilom, pa onda prijetio da će zvati daidžu Enesa policajca

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79