(VIDEO) Pogledajte burnu reakciju Golubovića poslije poraza od Hatića: “Razvalio stol, počeo vrištati i galamiti”

Hatić deklasirao Golubovića, odmah poslije borbe pobjegao. Odigran je dugo najavljivani meč između Kristijana Golubovića i Mirze Hatića, doduše na TikTok-u. Opasni momci se nisu sukobili pesnicama, vatrenim ili hladnim oružjem nego su se obračunali giftovima koji se šalju u TikTok meču.

Netrepeljivost između ova dva velika momka traje godinama, a eksalirala je u proteklom periodu kada je bilo dosta teških riječi i uvreda i sa jedne i sa druge strane.

Iako su dogovarali borbu uživo, za sad su se zadovoljili sukobom na TikToK meču, a pobedu je ubedljivo odneo Sarajlija Mirza Hatić. Kristijan nije očekivao ovakav ishod te je odmah poslije borbe sa Hatićem napustio meč, dok je Mirza likovao.

Pogledajte kakvu reakciju je imao Kristijan u video klipu kada su spomenuli poraz od Hatića.

“Počeo je razbijati oko sebe, prekinuo je i live prenos, a iznio je teške optužbe na račun Hatića i njegove porodice. Pogledajte video u nastavku”

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79