(VIDEO) Pogledajte nesreću u kojoj je izgorilo više vozila u tunelu

Zbog požara na cisterni kod Malečnika bit će dulje zatvorena autocesta

Zbog zapaljenih vozila zatvorena je Štajerska magistrala (Mariborska istočna obilaznica), na terenu je 120 vatrogasaca iz Gasilske brigade Maribor i 11 dobrovoljnih vatrogasnih društava. Požar je već lokaliziran, ali gašenje još traje.

Zbog zapaljenih više vozila od jutros je zatvorena Štajerska magistrala (mariborska istočna obilaznica) u oba smjera između Zrkovsko i Dragučova. Nastali su duži zastoji, javlja AMZS.

Operativno komunikacijski centar Maribor danas je oko 7 sati obaviješten da se na autocesti u tunelu Vodole dogodila prometna nesreća. Gorjela su i tri vozila, potvrđuju iz PU Maribor.

Obilazni pravci mogući su na relaciji Ljubljana-Šentilj u oba smjera bivšom brzom cestom kroz Maribor te na relaciji Murska Sobota-Ljubljana za osobna vozila preko Ptuja i čvora Sveta Trojica piše GPM

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79