(VIDEO) Pogledajte šta je Golubović izjavio za Stojnića: “Jel ti sad jasno neke stvari i nemoj više da me prozivaš”

(VIDEO) Pogledajte šta je Golubović izjavio za Stojnića: “Jel ti sad jasno neke stvari i nemoj više da me prozivaš”


Žestoki momak beogradskog asfalta Kristijan Golubović ovih mjeseci je u “ratu” sa opasnim momcima iz Sarajeva, Mirzom Hatićem ali ovog puta u jednom televizijskom gostovanju izjavio je sljedeće sa Denisa Stojnića koji je sam došao u njegov Beograd. Bivši dugogodišnji robijaš Kristijan Golubović svako malo u javnost plasira neku novu zanimljivu izjava. Aleksandar “Kristijan” Golubović je kriminalac, umjetnik i majstor mješovitih borilačkih vještina (MMA) iz Srbije a javnosti poznat kao učesnik u rijaliti programa.

Priča o Denisu Stojniću iz Sarajeva. On je bio MMA borac, ovako mal nabijen. Sad je pustio stomak i to, bio je u ćuzi tako sam barem čuo. Prozivao ga je neki dečko izgraviran kao Brus Lee. Duga kosa, sav istetoviran, ti si pizda ovo ono. Balija ovo ono. Bio je Srbin ili Crnogorac, na Crvenoj Zvezdi stadionu organizuju u klubu ring. Taj Denis Stojnić je sjeo u auto, i ja dolazim iz Sarajeva sam, nenaoružan u Beograd među vas, da se potučem s tobom da ti dokažem da nisam to što pričaš o meni. Niko ga nije dirnuo, ušao je ring. Pape pape pape ovaj padne, počne da pegla, kaže aj ustani. Tri puta ga oborio, prestala tuča. Jel ti sad jasno neke stvari i nemoj više da me prozivaš, sjeo u auto i otišao u Sarajevo. To je mangup, to je zemljak, to ja radim, to radi oldschool cela. Nema bru bru bru” – završava svoju izjavio beogradski žestoki momak Kristijan Golubović.

 

Kontaktirali smo i Denisa Stojnića koji je kratko odgovorio: “Hvala mu na lijepim i istinitim rijecima, sem što nije znao da nisam bio nikad u zatvoru. A stomak sam izgubio i nikad nisam spremniji. Pozdravljam ga ovom prilikom i želim mu puno sreće u životu.” – izjavio je Denis Stojnić.

Ovaj fizički okršaj, desio se prije 13 godina, a Denis Stojnić pretukao je i Vladimira Vićentijevića zvanog Vlada Kan.

Cijelu borbu možete pogledati u nastavku:

 

“Ja sam znao jednog Denisa Stojnića nekog, iz Sarajeva. I kod nas u Beogradu je bio jedan mnogo jak momak, visok, snažan stvarno siledžija i ulični i MMA. I on s*ao nešto za tog Denisa, i jednu večer Denis kaže iz Sarajeva “Dobro brate, jesi ti jak i lud i sve. Gdje ti hoćeš da ja dođem da prekinem to gdje ti laješ. Kaže aj dođi u Beograd u Crvenu Zvezdu klub. Čovječe ja sam bio tu inkognito. Stajao sa strane da vidim šta će biti.

Ulazi Denis tu, ono mal nabijen a ovaj malo viši, ljepotan sav istetoviran.

Du be da be bacio ga dole. Kaže ajde ustani.
Ovaj drugu rundu “du be da be” izlupa ga ovaj Denis kao vreću.

U redu, jesam jači, jačim sam. Nemoj da sereš, Sarajevo nije na kraj svijeta. Eto došao sam, pokazao je da je pričati bru bru, a drugo je brate kad sam tu” – priča Kristijan Golubović na Instagramu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija