(VIDEO) Pomahnitali Denis Buntić napravio incident tokom koncerta Dejana Matića na Kupresu

Kontroverzni bivši hrvatski rukometaš Denis Buntić ponovo je dospio u centar pažnje javnosti, a ovaj put je razlog incident koji je napravio na novogodišnjem koncertu folk pjevača Dejana Matića na Kupresu.

Buntić je na Kupresu provodio “najluđu noć”, a hrvatski mediji objavili su snimak na kojem se vidi da je čak u jednom trenutku odlučio da dođe na binu, blizu muzičara.

Dok je držao čašu u ruci, u pijanom stanju, nešto je govorio bubnjaru i gestikulirao rukama, a ubrzo je reagovao zaštitar i sklonio Buntića s bine.

“Nekoliko puta se pokušavao popeti na pozornicu i doći do Matića, a zaštitari su ga zaustavljali. Nije radio prevelike probleme, iako je bio pijan. To se sve događalo usred koncerta, oko 1.45 ujutro”, ispričao je čitatelj za 24sata.hr, koji je i objavio snimak, a možete ga pogledati na ovom linku.

Podsjećamo, Buntić je ranije ove godine uhapšen u Ljubuškom nakon što je pretukao suprugu Klaru. Bilo je to u septembru, nakon čega je Buntiću izrečena mjera zabrane prilaska Klari, a uz to mu je i naređeno da mora na psihosocijalno liječenje i liječenje od ovisnosti.

Ovo posljednje mu očito ne ide baš najbolje…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79